OK

OK Zrušit

Děkujeme

Zavřít

Zbavte se lupů s řadou Vichy Dercos proti lupům!

Trápí vás lupy a svědění pokožky hlavy? Řada Vichy Dercos proti lupům nabízí komplexní řešení pro všechny typy vlasů a pokožky hlavy. Až 100 % viditelných lupů je odstraněno již po prvním použití*.

Co dělá Vichy Dercos tak účinným?

Tajemství spočívá v kombinaci účinných látek, jako je Selenium DS a kyselina salicylová. Tyto látky cílí přímo na příčiny vzniku lupů a poskytují okamžitou úlevu od svědění a podráždění a navíc působí proti opětovnému výskytu lupů. Vyberte si pro sebe tu nejvhodnější rutinu.

Krok 1: Umytí a cílená péče proti lupům

Vichy Dercos Šampon proti lupům:S technologií Selenium DS účinně odstraňuje lupy a zklidňuje svědění už po prvním umytí.Dostupné ve variantách pro suché a normální až mastné vlasy.
Novinka! Vichy Dercos Šampon s kondicionérem proti lupům 2v1: Další z našich nejúčinnějších DS šamponů se stejnou účinností proti lupům, nyní i s extra 72H hydratací díky kondicionéru s kyselinou hyaluronovou. Objevte praktické řešení 2v1 pro všechny typy vlasů pro boj s lupy a snadnější rozčesávání.

Krok 2: Intenzivní péče a dlouhodobá ochrana

Novinka! Vichy Dercos Sérum 10 proti lupům: Pečující sérum se složením s obsahem Pirocton Olaminu + Madecassosidu + 1 % vitamínu Cg. Řeší 10 problémů vlasové pokožky a vlasů spojených s lupy. Aplikuje se přímo na pokožku hlavy – na mokré nebo suché vlasy – a poskytuje okamžitou úlevu s dlouhodobým účinkem až na 6 týdnů.

*Uživatelská studie na 262 osobách po 2 týdnech pravidelného používání – Itálie.

DS dermokosmetický šampon proti lupům - lupy & svědící vlasová pokožka - normální až mastné vlasy

DS dermokosmetický šampon proti lupům - lupy & svědící vlasová pokožka - normální až mastné vlasy

( 102 recenzí )

Novinka

DS ŠAMPON S KONDICIONÉREM PROTI LUPŮM 2 V 1

DS ŠAMPON S KONDICIONÉREM PROTI LUPŮM 2 V 1

Novinka

SÉRUM 10 PROTI LUPŮM

SÉRUM 10 PROTI LUPŮM