OK

OK Zrušit

Děkujeme

Zavřít

Nic není nevyhnutelné. Ať už máte jakýkoli typ pleti – citlivou, velmi suchou pleť, pleť s nedokonalostmi - a ať už máte jakýkoli věk či způsob života, vaše pleť se může změnit a dosáhnout ideální krásy.

Ideální pleť
již není jen snem

Život pleti je dynamickou rovnováhou podléhající mnoha vnitřním i vnějším vlivům.

Ve Vichy věříme, že péče, kterou pleti věnujeme, je důležitější než typ pleti.

Výzkumné laboratoře Vichy s mnohaletými zkušenostmi objevily nové způsoby efektivního řešení.

Pokud se zlepší zdraví pleti, může se pleť sama regenerovat, chránit se, zadržovat vodu a živiny a změnit se natrvalo.

Ideální pleť již není jen snem.

Komplexní expertíza
života pleti

Vichy shromažďuje odborníky různých zdravotnických profesí, dermatology, gynekology, lékárníky, alergology, výživové poradce, kinesioterapeuty či psychology, za účelem vývoje účinných přípravků s optimální tolerancí.
Tyto přípravky zohledňují styl života současných žen a berou v potaz všechny faktory, které mohou ovlivnit stav pleti jako životní prostředí, UV záření, klima, způsob života, výživa, stres...

Váš lékárník Vichy je nejlepším spojencem pro ideální pleť. Podporuje vás, radí vám, aby vám pomohl vybrat ty přípravky, které vaše pleť potřebuje.

produit vichy liftactiv

Zklidňující, posilující,
regenerační

Termální vodu z Vichy stvořila příroda a není možné vyvinout ji uměle. Je zásadní pro výzkum v Laboratořích Vichy. Tato voda s vysokým obsahem blahodárných minerálů pro krásu pleti, která vyvěrá v srdci magmatických skal Auvergne, již po staletí ukazuje své výjimečné dermatologické vlastnosti.

Zklidňující účinek:

zklidňuje pokožku zcitlivěnou vnějšími vlivy.

Posilující účinek:

posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Den za dnem pokožka účinněji odolává vnějším vlivům.

Regenerační účinek:

napomáhá obnově kožních buněk.

Voda pro krásu pleti
15 minerálů, včetně:

  • Vápník (Ca): ochranná funkce
  • Železo (Fe): podílí se na okysličování buněk
  • Mangan (Mn): má antioxidační účinek
  • Draslík (K): napomáhá hydrataci pokožky
  • Křemík (Si): podílí se na regeneraci tkání
  • Hořčík (Mg): stimuluje regeneraci buněk
  • Sodík (Na): zapojuje se do regulace buněčné tekutiny
  • Síra (S): napomáhá odstraňovat toxiny z těla
  • Bór (B): napomáhá hojení
  • Lítium (Li): má protizánětlivý účinek
  • Stroncium (Sr): má protizánětlivé vlastnosti

Voda pro krásu pleti
“Zázračný pramen”

Termální voda z Vichy, zprvu uctívaná Kelty, byla používána Římany v lázních již od prvního století před Kristem. Římané byli ohromeni jejími zklidňujícími účinky, které zjemňovaly a zkrášlovaly pokožku, a pramen zasvětili Venuši.

V průběhu let pak popularita lázní postupně vzrůstala a přijížděly sem významné osobnosti: markýz de Sévigné, dcery krále Ludvíka XV., Napoléon... Od počátku 20. století se lázeňství otvírá i široké veřejnosti a blahodárné účinky Termální vody z Vichy jsou zpřístupněny všem.

Unikátní věda
formulace přípravků

Expertíza Laboratoří Vichy staví na hlavních principech lékárny a obohacuje se vědeckými a technologickými objevy pro vývoj unikátní formule exkluzivně pro tuto značku.

Základem formule je aktivní látka s prokázanou účinností a ve správné dávce. Aktivní látka je pak podpořena inovativní texturou a technologiemi, které mohou její účinek zvýšit.

Ideální kombinace

Síla Laboratoří Vichy je ve schopnosti kombinovat technologicky nejnovější aktivní látky s dermatologickými aktivními látkami. Tyto ingredience musejí mít kosmetické, hydratační, výživné, zmatňující vlastnosti, atd., ale vždy s cílem respektovat biologickou dostupnost těchto aktivních látek.

  • Termální voda z Vichy
  • Mexoryl® SX
  • Pro-Xylan
  • Rhamnóza
  • Kombucha
  • Aminexil
  • Kyselina hyaluronová
  • Máslo z karité
  • Kyselina salicylová
  • Mandlový olej
  • Retinol
  • Makadamiový olej
  • Meruňkový olej
produit vichy Serum 10
Rhamnóza:
získává se z břízy bělokoré a vykazuje výjimečné zklidňující a anti-ageingové vlastnosti.
produit vichy idéalia
Kombucha:
multiaktivní výtažek z černého čaje v sobě zahrnuje unikátní kombinaci referenčních aktivních látek pro kvalitu pokožky a zářivou pleť.

Vichy jde mnohem dále než přísné formulační normy a k dermokosmetice zaujímá opravdu hedonistický přístup, dokonce i v případě velmi citlivé pokožky. Aktivní a senzorické textury přispívají k účinnosti formulí a usnadňují dodržování optimální aplikace vaší péče.

Aktivní a senzorické
textury

Textury přípravků Laboratoří Vichy jsou vytvářeny tak, aby stimulovaly smysly. Poutají pozornost delikátními barvami duhových či perleťových odstínů. Svou sametovou hebkostí a lehkou jemností vybízí k dotyku. Nádherně voní květinovými a ovocnými vůněmi, které zanechávají voňavé pohlazení i na té nejcitlivější pokožce.

Formule Vichy jsou vytvořeny tak, aby poskytovaly maximální účinnost a požitek a zároveň respektovaly citlivou pokožku.

Přísné testovací
protokoly

U každé ingredience a každé aktivní látky provádíme testy in vitro, abychom ověřili její toleranci a změřili její účinnost. Následně testujeme finální přípravky, abychom ohodnotili jejich celkový účinek. Pak jsou na finálních produktech provedeny nové toleranční testy zvalidované toxikology, aby právě ti finálně ověřili, že jsou vhodné i pro citlivou pleť. Testy in vivo jsou provedeny, abychom se ujistili, že přípravky jsou vhodné pro pleť i potěšení žen.

Hypoalergenní charta
respektující
citlivou pleť

Naše formule jsou hypoalergenní, aby zajistily maximální toleranci.

Každá formule, ať už s parfemací nebo bez, je testována, aby bylo minimalizováno riziko vzniku alergické reakce.

Chrám pro
ideální pleť

Institut Vichy, vytvořený v roce 2008 v hotelovém resortu Les Célestins, je unikátním místem zasvěceným zdraví a kráse pleti.

Nabízí programy péče adaptované pro všechny typy pleti a kombinuje fyziologickou expertízu pleti s rituály krásy. Na tomto místě klidu a odpočinku je vše navrženo pro regeneraci pleti.

www.vichy-spa-hotel.fr

Štěstí
pleti

Značka Vichy a kinesioterapeuté vyvinuli v Institutu Vichy speciální masážní techniky pro maximalizaci účinku péčí a posilnění pleti za použití masáže tlakových bodů, vzduchové masáže nebo hydromasáže.... Pokožka se obnovuje a znovu získává energii.

Abychom vám pomohli využít blahodárných účinků našich lázní a masážních technik i v prostředí vašeho domova, Laboratoře Vichy vyvinuly automasážní techniky pro zachování krásy a zdraví pokožky. Tyto metody aktivní aplikace zvyšují účinnost přípravků a zlepšují kvalitu pleti, její vláčnost, povrch a dodávají jí zářivý vzhled. Pro každý přípravek a každý typ pleti existuje určitá automasážní technika.

Najděte všechny automasážní techniky na Youtube